Zeer vriendelijk en heel professioneel. Stellen je echt op je gemak tijdens de behandeling. Ik had een ooglidcorrectie en vond het heel spannend. Ben er doorheen gekomen door de 2 toppers die mij behandelden. Geen centje pijn gehad en ik was in zeer goede handen. Zie nu al resultaat (hechtingen zitten er nog in).

Mw. Kleis (02-11-2021)

Vriendelijke ontvangst en professionele benadering! Duidelijke communicatie in een fijne omgeving.

Martijn Wansink (05-10-2021)

Bij het consult voelde ik direct dat ik in goede handen was. Niet opdringerig maar eerlijk en professioneel advies door de jonge maar toch zeer ervaren arts. De operatie is mij alles meegevallen en ik had vanaf moment één 100% vertrouwen in een mooi resultaat. Wat erg prettig was, is dat je er letterlijk 'doorheen gepraat' wordt. Daardoor was het zo voorbij en was het eigenlijk best gezellig 😉 Het resultaat na 6 dagen is al super. Over de nazorg ben ik ook heel tevreden. Het verwijderen van de pleisters en hechtingen was vrijwel pijnloos. Dat gebeurt allemaal heel rustig en je ogen worden nog even goed verzorgd. Kortom: ik ben zeer tevreden en wil iedereen bedanken voor de goede zorgen!

Dhr. D. Norbruis (23-08-2021)

Mooie kliniek waar ik van A tot Z perfect ben geholpen. Vriendelijke mensen en prettige ambiance. Wat mij betreft een ABSOLUTE aanrader !!!

Peter van der Stelt (13-01-2021)

De ooglidcorrectie uitgevoerd door mevrouw Damen is heel goed en prettig verlopen. Professioneel en in een prettige omgeving!

Mevr. EV (24-11-2020)

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg vooraf, uitleg tijdens de ingreep over wat er gaat gebeuren. Ik voelde me geheel op mijn gemak. Ook de nazorg is goed.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (07-04-2021)

Ik heb mijn ooglidcorrectie en wenkbrauwlift als zeer prettig en goed ervaren. Zeer goede uitleg in het voorgesprek en ook tijdens behandeling. Na 2 dagen was er een pleister los en ik kon direct komen om het weer in orde te laten maken . Ook het verwijderen van de hechtingen gebeurde professioneel. Ik kan Eyelift aan iedereen aanbevelen

Anoniem van Zorgkaart Nederland (04-03-2021)

Goede, duidelijke uitleg bij het eerste consult. Ook tijdens de ingreep werd er duidelijk verteld wat er gedaan werd, van het begin tot het einde. Buiten dat was iedereen erg vriendelijk.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (28-01-2021)

Ik ben zeer tevreden over de verleende behandeling. Er werd netjes, accuraat en schoon gewerkt. Behandelaars waren beleefd, vriendelijk, stelden mij op mijn gemak en zagen er netjes uit

Anoniem van Zorgkaart Nederland (25-01-2021)

Ik wilde al jaren een bovenooglidcorrectie. Bij het intakegesprek had ik er al een goed gevoel over; alles was mij goed uitgelegd. De behandeling zelf verliep prima en de ingreep viel mij ontzettend mee. Ik heb er nauwelijks last van gehad, behalve dat mijn ogen er de eerste dagen niet al te fraai uitzagen en wat strak aanvoelden. Het resultaat mag er zijn en ik kan het dan ook iedereen aanbevelen. Zeer tevreden en ook de nazorg is perfect. Deskundig en zeer vriendelijk personeel.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (25-01-2021)

Ik werd heel vriendelijk ontvangen, en met veel zorg behandeld.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (23-01-2021)

Een super professionele kliniek. Goede intake en uitleg. Uitstekende chirurg. Echt zeer kundig allemaal.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (19-01-2021)

Mw. Damen heb ik ervaren als een zeer prettig en kundig arts. Ik ben dan ook zeer tevreden over de uitgevoerde bovenooglidcorrectie.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (27-08-2021)

Ik werd erg vriendelijk geholpen en op mijn gemak gesteld. Elke vraag werd deskundig beantwoord. De nazorg was ook super

Anoniem van Zorgkaart Nederland (20-08-2021)

Het was een ontzettend goed intake gesprek en het was een schone en prettige omgeving . Dr K. Ingels is een goede arts die vriendelijk en goed uitlegt wat er gaat gebeuren. De operatie is goed verlopen en je wordt goed voorbereid wat ze op dat moment gaan doen. Na de operatie wordt goed gekeken hoe je je voelt en wordt er goede uitleg gegeven hoe en wat je thuis moet doen na de operatie. De vervolgafspraken zijn ook heel netjes en goed uitgevoerd. Dus een hele goede en prettige ervaring en het resultaat is uitstekend gelukt.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (07-11-2021)

Ik heb een zeer goede ervaring met Eyelift Nijmegen. Het resultaat is super, de arts Dr. Ingels heeft deskundig, vriendelijk en geduldig tijdens de intake verteld wat ik kon verwachten. Ook tijdens de ingreep was er veel aandacht voor mij. Daags na de behandeling werd ik nog gebeld om te vragen hoe het ging, heel zorgvuldig allemaal. En het resultaat is fraai.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (10-07-2021)

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de behandeling en nazorg heeft plaatsgevonden. Het contact met de arts was laagdrempelig en verliep vlot.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (01-07-2021)

Een prettige ervaring met een mooi resultaat ! Er werd goed naar je geluisterd. Ook werd er een goed advies/uitleg voor en tijdens de behandeling gegeven door. De communicatie was ook tijdens de nazorg uitstekend!

Anoniem van Zorgkaart Nederland (26-05-2021)

Een paar weken geleden een bovenooglidcorrectie laten doen bij Eyelift Nijmegen. Door Dr. Damen. Ik vond het best wel eng , maar werd hierin zo goed begeleid door Dr. Damen en zorgverleners. Ben super blij met het resultaat...Ik zou het zo weer doen. Bedankt voor alles...

Anoniem van Zorgkaart Nederland (30-04-2021)

Ik ben zeer tevreden over de kundigheid van mijn arts . ik heb de behandeling als heel goed ervaren. Ben heel erg blij met het eindresultaat.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (19-02-2021)

Keurig schoon, netjes. Komt heel vertrouwd over.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (19-01-2021)

De behandeling is heel erg mee gevallen, zag er na een week al heel mooi uit

Anoniem van Zorgkaart Nederland (09-11-2021)

Kon snel terecht en goede uitleg over de ingreep. Behandeling was snel en vakkundig uitgevoerd. Met een prachtig resultaat aan mijn bovenoogleden.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (19-08-2021)

Ik ben zeer tevreden over mijn bovenooglidcorrectie door dr. G. van Ingen. Zowel over de behandeling als het behaalde resultaat. Had een voorspoedig herstel (één uit een boekje) én een heel goed en mooi resultaat. Littekens heel fijn, nu na 5 maanden bijna niet meer te zien, dat is wat je wilt en hoopt te beogen, echt top! Vind dr. G. van Ingen erg vriendelijk en toegankelijk, alles verliep in een rustig en prettige sfeer.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (19-08-2021)

Ik ben tevreden, ik werd zeer op mijn gemak gesteld en er was een prettige rustige sfeer. De behandeling was pijnloos en snel Ben zeer tevreden over het tot nu toe resultaat.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (26-07-2021)

Prima behandeling, deskundig personeel, vriendelijk. Goede service

Anoniem van Zorgkaart Nederland (26-07-2021)

Ik ben echt tevreden met resultaat van de operatie, want ik voel me meer zelfverzekerd, mooier en jonger. En de artsen reageerden begripvol en professioneel. Begrijpelijk verteld over de gevolgen of complicaties van een operatie.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (24-07-2021)

Zeer vriendelijke en professionele begeleiding en behandeling. Ook de nazorg is prima geregeld.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (13-08-2021)

Zeer zorgvuldig en correct geholpen. Ik heb een bovenooglidcorrectie ondergaan en met een zeer mooi resultaat. Tijdens de vakkundige ingreep door zowel de arts als z’n assistente gerustgesteld en er werd verteld welke stappen ze gingen maken. Ook de nazorg was zeer prettig. En ook het resultaat, een enorm verschil. Mocht ik ooit weer iets willen corrigeren, dan ga ik zeker terug naar deze arts. Bedankt!

Anoniem van Zorgkaart Nederland (11-08-2021)

Ik was best gespannen voor de ingreep maar door de geruststellende woorden en goede uitleg was ik de zenuwen snel kwijt en heb ik me kunnen ontspannen. Daardoor kijk ik terug op een prettige ingreep. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en krijg veel positieve reacties.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (11-08-2021)

Behandeling is goed uitgevoerd met alle uitleg, tijd voor vragen en geruststelling die nodig is.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (11-08-2021)

Tijdens het consult is heel de behandeling duidelijk uitgelegd. Ook zijn al mijn vragen goed beantwoord. Tijdens de ingreep was de sfeer erg fijn. Arts legde alles duidelijk uit. Heel vriendelijk. Assistent was heel vriendelijk. Niets gevoeld van de ingreep. Adviezen goed en duidelijk uitgelegd. Hechtingen door assistent eruit gehaald. Heel duidelijk verteld wat ze ging doen. Weer goede adviezen gekregen.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (28-07-2021)

Boven en onder oogleden lift. Duidelijke uitleg. Geen pijn gevoeld tijdens de behandeling. Daarna een paar dagen ongemak door hechtingen. Prettige sfeer. Geen poeha. Helemaal top!

Anoniem van Zorgkaart Nederland (15-04-2021)

Dr. van Zijl was uitermate vriendelijk, gastvrij en gaf uitgebreide uitleg aan zijn collega die de ingreep bij heeft gewoond. Zeer tevreden met de behandeling en het resultaat!

Anoniem van Zorgkaart Nederland (23-10-2021)

Zeer prettig geholpen. Fijne sfeer. Kundige arts .Goede nazorg Zeer tevreden met het resultaat.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (20-06-2020)

De arts mevr. G. Damen was heel vriendelijk zorgzaam en nauwkeurig ook de assistente was een topper bij het corrigeren van mijn bovenste oogleden. Kortom alleen maar lof en het resultaat is geweldig!

Anoniem van Zorgkaart Nederland (02-06-2020)

Vanaf het eerste moment bij binnenkomst ben ik deskundig en naar alle tevredenheid geholpen. De uitleg met de voor- en nadelen was duidelijk. Gelegenheid tot het stellen van vragen was er ook. Overigens had ik mij al voorbereid door het lezen van de gegevens op de site. Natuurlijk ben je nerveus voor de behandeling, maar ten tijde van werd deze weggenomen doordat er precies Stap voor stap wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren. De zorg erna heb ik ook als heel goed ervaren. Uitstekende en zeer prettige ondersteuning/benadering bij alle onderdelen van het behandelproces; van consult tot nazorg. Prettige mensen met duidelijke uitleg en aandacht voor, tijdens en na de behandeling Goede begeleiding, fijne arts en assistente, ik zou iedereen aanraden om hier een ooglidcorrectie te laten doen.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (27-08-2019)

Ik ben super tevreden over het resultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen die zware oogleden heeft. Lief en vakkundig personeel.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (12-08-2018)

Prettig geholpen. Mooie aangename kliniek. Vriendelijk personeel.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (05-09-2018)

Behandeling ooglidcorrectie. Fijne kliniek, deskundige behandeling. Goede nazorg.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (24-08-2019)

Fijn ontvangst, snelle en pijnloze ingreep en goede nazorg. Ook informatie voor en na de behandeling was erg goed en volledig.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (14-02-2019)

Erg persoonlijke benadering en goede uitleg van wat er allemaal gaat gebeuren.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (14-02-2019)

Van de informatieavond tot aan het verwijderen van de hechtingen ben ik zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Zelfs tijdens het herstel is er contact opgenomen. Voor mij een zeer prettig bezoek geweest en zeer tevreden.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (22-11-2018)

Super goed! heel tevreden, goede deskundigheid, verzorging, nazorg. Dik tevreden!

Anoniem van Zorgkaart Nederland (16-11-2018)

Eerst naar de voorlichtingsavond geweest voor een bovenooglidcorrectie. Met filmpje erbij prima voorlichting gekregen. Daarna nog kort persoonlijk consult van de arts om te bepalen of de ingreep nodig was en wat voor ingreep. Ik kon meteen een afspraak maken. Op papier duidelijke instructies voor de ingreep en instructies erna. Schone omgeving, zag er allemaal verzorgd uit. Tijdens de ingreep vertelde de arts en de assistente precies wat ze deden, dit kon je aangeven. Prettige sfeer. Kundige en sympathieke arts. Kortom, het is mij goed bevallen daar. Hartelijk ontvangst, informatieavond zeer waardevol, duidelijke uitleg tijdens de behandeling, kundig, empathisch en zorgvuldig.

Anoniem van Zorgkaart Nederland (12-10-2018)