Over Eyelift.nl


Focuskliniek voor ooglidcorrecties

Eyelift.nl is een concept van MH kliniek en de EnFace Clinique. Beide klinieken hebben meer dan 20 jaar ervaring met huidtherapeutische behandelingen en plastische chirurgie van het gezicht. Met Eyelift.nl leggen we de focus ooglidcorrecties. Eyelift.nl voert op verschillende locaties in Nederland haar behandelingen uit.

Waarom Eyelift.nl?

Bijna 15 jaar voert Eyelift ooglidcorrecties met super goede resultaten. Laagdrempeligheid maakt dat klanten graag hun referenties met ons delen. Prettige sfeer, gemakkelijke en directe communicatie met de specialisten maken o.a. dat we trots mogen zijn op ons bedrijf. Eyelift.nl is ontstaan door ons, als één van de weinigen, te specialiseren in ooglidcorrecties. Alle interne praktische kennis m.b.t. ooglidcorrecties wordt uitgewisseld zodat de kwaliteit bewaakt blijft en waar mogelijk groeit. De vestigingen zorgen ervoor dat we een groot gedeelte van Nederland mogen bedienen.

Kwalitatieve voorsprong

Alle bij ons werkzame artsen zijn geschoold en opgeleid volgens de nieuwste technieken waardoor we een kwalitatieve voorsprong op veel klinieken hebben. Deze kwalitatieve voorsprong zit hem o.a. in de wijze van hechten en zodanig opereren dat er zo min mogelijk litteken zichtbaar is. De combinatie van het hoge klanttevredenheid- en serviceniveau en het vertrouwen wat we onze klanten kunnen geven maken dit succes.

BIG register

Al onze specialisten zijn BIG geregistreerde KNO artsen die gecertificeerd zijn door de European Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery. Met ieder meer dan duizend ingrepen, begrijpen onze artsen uw klachten als geen ander. Onze artsen maken gebruik van de beste technieken om u te garanderen van een jongere blik, en prachtige resultaten.

Locaties


Regio Rotterdam
Nanengat 8
3356 AA Papendrecht

Telefonisch bereikbaar
Ma – vr: 09.00 – 17.00

Regio Den Haag
Broekmolenweg 20
2289 BE Rijswijk

Telefonisch bereikbaar
Ma – vr: 09.00 – 17.00

Regio Tilburg
Goirkestraat 84
5046 GN Tilburg

Telefonisch bereikbaar
Ma – vr: 09.00 – 17.00

Regio Nijmegen
Gerard Noodtstraat 119
6511 ST Nijmegen

Telefonisch bereikbaar
Ma – vr: 09.00 – 17.00

Een receptioniste van eyelift in gesprek over de telefoon

Neem contact op

Vragen? Bel ons op of laat u terugbellen

Ons team