Wenkbrauwlifting

Voor een jonge en frisse uitstraling

Wenkbrauwlifting

Bij een vermoeide blik wordt de verklaring meestal gezocht in een teveel aan ooglidhuid. Dit is te verhelpen door middel van een bovenooglidcorrectie. In veel gevallen zal dat echter niet de enige oplossing zijn, maar blijken ook de wenkbrauwen verantwoordelijk te zijn doordat deze tot op de rand van de oogkas of zelfs eronder gezakt zijn. Voor hangende wenkbrauwen bestaat nu een nieuwe behandelmethode, die afhankelijk van de noodzaak in combinatie met een bovenooglidcorrectie uitgevoerd kan worden.

De behandeling

In overleg met uw behandelende arts zal beoordeeld worden wat de beste behandeling is voor die zware ogen en vermoeide blik. Via een sneetje in de natuurlijke huidplooi ongeveer een centimeter boven de ooglidrand wordt de wenkbrauw losgemaakt van het onderliggende bot. In dat bot wordt een oplosbaar haakje geplaatst. De wenkbrauw kan vervolgens in de gewenste positie worden bevestigd.

Plaatselijke verdoving

Het grote voordeel van deze benadering is dat de ingreep, net als de bovenooglidcorrectie, onder plaatselijke verdoving uitgevoerd kan worden. Via dezelfde benadering wordt ook de bovenooglidcorrectie uitgevoerd, die in veel gevallen deel uit zal maken van de ingreep. Aanvankelijk zal de patiënt net boven het oog een kleine verdikking voelen ter plaatse van het haakje. In het algemeen is deze verdikking onzichtbaar. Binnen zes maanden lossen de haakjes volledig op. De haakjes zijn veilig, comfortabel en geven een direct zichtbaar resultaat.

Ervaart u deze klachten dagelijks en weet u niet hoe u ze zelf kan verhelpen? Dan is waarschijnlijk een wenkbrauwlift de oplossing voor u.

Aanmelden voor een informatieavond

Indien u een wenkbrauwlifting overweegt, kunt u één van de informatieavonden bezoeken die door ons georganiseerd worden. Deze informatieavonden vinden plaats in de kliniek in Papendrecht, Rijswijk en Tilburg.

Kies voor Eyelift

 • Ruime ervaring

  Meer dan 12.000 ooglidcorrecties

 • Natuurlijk resultaat

  Een natuurlijke en jonge uitstraling

 • Specialisten

  Onze specialisten zijn BIG geregistreerd

 • De hoogste kwaliteit

  Onze specialisten zorgen voor de beste resultaten

Voor de operatie

Op de dag van de operatie dient u onopgemaakt (zonder make-up) naar de kliniek te komen. Heeft u bepaalde medicijnen dan kunt u dat normaal innemen tenzij anders met de arts is afgesproken. Een lichte maaltijd voor de operatie mag. U kunt na de ingreep niet zelf deelnemen aan het verkeer. Zorg voor begeleiding. Als u 15 minuten voor aanvang van de ingreep aanwezig bent is dat vroeg genoeg. U kunt op de dag van de ingreep afrekenen met pin, creditcard of contant.

De operatie

De operatie wordt bijna altijd onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Ter bevordering van een optimale genezing raden wij roken af vanaf 3 weken vóór tot 3 weken na de ingreep. Als u bloedverdunnende medicijnen gebruikt moet u daar 10 dagen voor de operatie mee stoppen. De arts zal dit vooraf met u bespreken.
Voorafgaand aan de operatie tekent de arts de gewenste nieuwe positie van de wenkbrauw af. Uw gezicht wordt schoongemaakt met desinfecterend middel en er worden steriele doeken op het gezicht gelegd. Vanaf dan mag u het gezicht niet meer aanraken. Hierna wordt de huid verdoofd met een injectie. Als de huid eenmaal verdoofd is, wordt de wenkbrauw losgemaakt en met hechtingen weer vastgezet en in zijn nieuwe positie geplaatst. Er worden hechtpleisters rond de ogen geplakt, die een kleine week moeten blijven zitten totdat de hechtingen verwijderd worden.

Langdurig effect te verwachten

Honderd procent symmetrie is niet te garanderen. Een lichte asymmetrie in het begin is normaal. Bij de meeste mensen zal na verloop van tijd, het verschil verdwijnen. Bij een wenkbrauwcorrectie lijken uw wenkbrauwen in het begin iets te hoog. Het effect is echter tijdelijk en na verloop van enkele weken komen zij op hun definitieve positie terecht. Een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift heeft een langdurig effect, maar het uiteindelijke proces van het verouderen niet stoppen. Afhankelijk van uw huidtype, huidkwaliteit en wel of niet roken, is een langdurig resultaat te verwachten dat doorgaans zo’n 10 jaar aanhoudt.

Bel ons op

Onze specialisten zijn nu telefonisch voor u bereikbaar

085 06 45 745

Informatie avond

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk gesprek?
Kom dan langs op onze informatieavond.

Resultaten wenkbrauwlifting

Het resultaat is al snel zichtbaar. Na enkele weken zijn de incisies in uw haarlijn genezen en kunt u gaan genieten van uw nieuwe frisse uitstraling. Bekijk hier enkele voor- en na foto's van wenkbrauwlifting.

Onderooglidcorrectie before Onderooglidcorrectie after
Wenkbrauwlift before Wenkbrauwlifting
Zorgkaart Nederland onderooglidcorrectie

De Mariannehoeve

Klanten beoordelen ons met een

U kunt bij ons terecht!

Eyelift valt onder de medische contactberoepen. Alle behandelingen gaan daarom gewoon door. Wij hanteren de volgende richtlijnen zoals gesteld en goedgekeurd door het RIVM. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

Beste klanten,

Op dit moment mogen we weer de ooglidcorrecties uitvoeren. Echter hebben we wel extra richtlijnen/maatregelen waaraan we moeten voldoen.

Wij hanteren de volgende richtlijnen zoals gesteld en goedgekeurd door het RIVM:

 • Wij vragen u vriendelijk om in al onze openbare ruimten een mondkapje te dragen. Indien u zelf geen mondkapje bij heeft, kunnen wij u van een mondkapje voorzien.
 • Kom op het aangegeven tijdstip (dus niet eerder)
 • Kom alleen (begeleiders worden niet toegestaan en zullen buiten of in de auto moeten wachten)
 • Er is geen garderobe. Jassen e.d. gaan mee naar de behandelkamer (maar nog liever, u laat ze in de auto)
 • We schudden geen handen
 • Er wordt geen koffie, thee en water geserveerd (u mag zelf wel een bidon meenemen)
 • Er zijn geen tijdschriften om te lezen
 • We houden 1.5m afstand waar mogelijk
 • Handen moeten worden gedesinfecteerd bij binnenkomst
 • U wordt gevraagd naar klachten: hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, diarree en/of koorts
 • Als u één van de klachten heeft of een gezinslid is besmet met het Coronavirus, kunnen wij u geen toegang verlenen tot ons pand
 • Afrekenen kan met pin of credit card
 • Uiteraard hebben onze medewerkers hun eigen beschermingsmiddelen en maatregelen.

Heeft u vragen? stuur een e-mail naar: info@eyelift.nl

alvast bedankt voor uw medewerking