Ooglidcorrecties Dordrecht

Om een ooglidcorrectie te ondergaan in Dordrecht, Papendrecht Zwijndsrecht, Sliedrecht en omstreken kunt u terecht in onze vestiging:
Papendrecht (Nanengat 8)

Wij zitten in een verbouwde boerderij vlakbij de A15, de weg Rotterdam Gorinchem en de N3 Dordrecht Papendrecht. Centraal gelegen in de Drechtstreek. Maar ook makkelijk aan te rijden vanuit Albrandswaard Barendrecht en Ridderkerk. Parkeren doet u kosteloos voor de deur.

Ooglidcorrecties Den Haag

Om een ooglidcorrectie te ondergaan in Rijswijk, Delft of Den Haag en omstreken kunt u terecht in onze vestiging:
Rijswijk (Broekmolenweg 20).

In het voormalig Chateau Blanc, gelegen tussen Delft en Rijswijk, vindt u onze vestiging op de eerste etage. Den Haag en het Westland liggen op steenworp afstand. Ook vanaf het eiland Voorne Putten is onze vestiging goed bereikbaar daar we vlak aan de A13 liggen. Tramlijn 1 (van Delft naar Scheveningen) stopt voor de deur.

Ooglidcorrecties Nijmegen

Om een ooglidcorrectie te ondergaan in Nijmegen of Arnhem en omstreken kunt u terecht in onze vestiging:
Nijmegen (Gerard Noodtstraat 119).

Aan de rand van de N325, nabij het Hunnerpark, ligt het vezamelgebouw Salon Suites. In de straat treft u meerdere mogelijkheden om (betaald) te parkeren. Nijmegen, in het land van Maas en Waal, ligt op een klein halfuur van Arnhem en 45 minuten vanaf Doetinchem. Komt u met de bus? Dan stapt u uit bij halte Hunnerpark, hier vindt u ook een parkeergarage.

Ooglidcorrecties Tilburg

Om een ooglidcorrectie te ondergaan in Tilburg, Gilze, Oosterwijk en omstreken kunt u terecht in onze vestiging:
Tilburg (Goirkestraat 84).

Het statige herenhuis staat naast het TextielMuseum en tegenover ROC Tilburg. Aan de overkant van de weg treft u de halte van buslijn 5. Via de uitvalswegen Oosterhout Breda op de A27 en de A2 Eindhoven Den Bosch zijn wij gemakkelijk te bereiken. Vanaf Waalwijk A59 is dit nog geen 20 minuten.

Heeft u nog vragen?

Laat uw gegevens achter en een medewerker van Eyelift.nl zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan