Voorzorg

De operatie wordt bijna altijd onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Ter bevordering van een optimale genezing raden wij roken af vanaf 3 weken vóór tot 3 weken na de ingreep. Wanneer u bloed verdunnende medicijnen gebruikt moet u daar 10 dagen voor de operatie mee stoppen. De arts zal dit vooraf met u bespreken. Wanneer u andere medicijnen gebruikt kunt u deze normaal innemen tenzij anders met de arts is afgesproken.

Hoewel het niet wetenschappelijk bewezen is, hebben veel patiënten baat bij Arnica druppels om blauwe plekken te voorkomen of te verminderen. Deze druppels zijn verkrijgbaar bij de apotheek. U dient hier een week voor de ingreep mee te beginnen en na de ingreep nog een week mee door te gaan.

Op de dag van de operatie dient u onopgemaakt (zonder make-up) naar de kliniek te komen. Een lichte maaltijd voor de operatie mag. U kunt na de ingreep niet zelf deelnemen aan het verkeer, zorg dan ook voor begeleiding. Wanneer u 15 minuten voor aanvang van de ingreep aanwezig bent is dat vroeg genoeg. U kunt op de dag van de ingreep afrekenen met pin, creditcard of contant.

Bel ons op

Vragen? Bel ons op of laat u terugbellen

085 06 45 745

Hoe wij worden beoordeeld op zorgkaart Nederland

4 sterren
"Uitstekend personeel, goede behandeling gehad, goede nazorg. Prima aanrader!"
FRANCISCA FOK
4 sterren
"Professioneel"
EFFIE VAN KINDERDIJK
4 sterren
"Enorm vriendelijke service, veel moeite en tijd wordt genomen om een gewenst resultaat te bereiken"
CATHELIJNE BLOM
4 sterren
"Je wordt er prettig geholpen en het is er hygiënisch"
YVONNE VAN HEES
4 sterren
“Vriendelijk personeel, goede producten en uitgebreide behandelingen”
ANONIEM