Uw vertrouwde kliniek voor ooglidcorrecties

Dé specialist op het gebied van ooglidcorrecties

Eyelift.nl is sinds 2008 de focuskliniek voor alle ingrepen rondom het oog. Jarenlange ervaring, ruim 12.000 operaties en vier vestigingen. Verder zijn wij dé specialist op het gebied van ooglidcorrecties.

Ons team wordt hoog gewaardeerd, mede door de hoge standaard waar onze artsen aan moeten voldoen. Al onze artsen zijn BIG geregistreerd, opgeleid en gecertificeerd door het Board Exam van de European Academy of Facial Plastic Surgery in samenwerking met de American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery. Naast hun werkzaamheden binnen Eyelift zijn de artsen werkzaam in ziekenhuizen in de regio en worden zij blijvend getraind en up-to-date gehouden door onze eigen opleiders.

Ons team bestaat momenteel onder meer uit 10 KNO-artsen die gespecialiseerd en ervaren zijn in de aangezichtschirurgie. Een bewuste keuze; bovenstaande specialisaties geven de artsen van Eyelift, in tegenstelling tot veel andere specialisten, namelijk veel kennis over de anatomie van het gelaat. Dit levert het beste resultaat op.

Het gehele team heeft één gezamenlijk doel: het leveren van hoogwaardige kwaliteitsbehandelingen met persoonlijke aandacht in een toegankelijke omgeving.

Kom langs voor een gratis consult

Wilt u meer informatie en een persoonlijk consult met één van onze specialisten? Maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult. De arts, die ook uw ingreep uitvoert, bespreekt alle mogelijkheden en adviseert u graag welke behandeling het beste resultaat geeft.

Aanmelden gratis consult

Resultaat van een ooglidcorrectie
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandEyelift.nl is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Eyelift.nl is sinds 2008 de focuskliniek voor alle ingrepen rondom het oog. Hooggewaardeerd in Nederland mede door hoge standaard waaraan een Eyelift arts moet voldoen.

Alle medewerkers van Eyelift.nl hebben een gezamenlijk doel : Het leveren van hoogwaardige kwaliteitsbehandelingen met persoonlijke aandacht in een toegankelijke omgeving.

Uiteraard is ervaring hierin één van de belangrijkste zaken. Hieronder leest u meer daarover. Daarnaast is het faciliteren van hoge kwaliteit instrumentarium en producten als verdoving en hechtdraad iets waar door ons nooit concessie in gedaan zullen worden. Hygiëne wordt nageleefd volgens strikt protocol. Ook staan bereikbaarheid en toegankelijkheid hoog in het vaandel.

Als één van de eerste in Nederland met de focus op kwaliteit in ooglift heeft eyelift op dit moment een team van nauw samenwerkende klinieken. Hieruit komen de best opgeleide specialisten voort.

Deze samenwerking zorgt ervoor dat de kennis van de artsen geput kan worden uit duizenden operaties. Al sinds 2008 opereren deze artsen wekelijks. Deze jarenlange ervaring is cruciaal voor onze hoge standaard. Opleiders en mede oprichters KNO arts Dr. Koen Ingels en KNO arts Dr. N. van Heerbeek behoren vandaag de dag dan ook tot de top van artsen die momenteel in Nederland werkzaam zijn in de oogliftchirurgie.

Bij Eyelift hebben wij gekozen voor specialisten die uitsluitend met gezichten werken. Kennis van deze anatomie is groot zodat na de ingreep de natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft. U vraagt zich misschien af waarom geen plastische chirurgen of andere artsen voor ooglidcorrectie? Reden is dat de opgedane ervaring en de dagelijkse werkzaamheden (in het ziekenhuis) van Plastisch chirurgen vaak op het lichaam is.

Alle artsen van Eyelift.nl zijn BIG geregistreerd,  opgeleid en gecertificeerd door het Board Exam van de European Academy of Facial Plastic Surgery in samenwerking met de American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery.  

Er is een formeel Eyelift.nl kwaliteitssysteem opgesteld naar wetgeving en getoetst door inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Alle behandelfaciliteiten voldoen aan deze eisen. Eyelift.nl houdt zich op alle fronten aan de voor haar relevante wetgeving. De kwaliteiten van artsen en medewerkers worden ook intern structureel getoetst en ontwikkeld en er vinden reguliere kwaliteitscontroles plaats.

Wij vinden het zeer belangrijk dat iedereen inzicht heeft in de kwaliteit van de zorg die wij bieden. Om die reden maken we onze kwaliteitsuitkomsten (resultaten, complicaties, cliëntgerichtheid en ervaring) openbaar. In onze Kwaliteitsrapportage Bovenooglidcorrectie 2020 [PDF] geven wij inzicht in de kwaliteit, behandeluitkomsten en patiënttevredenheid.

Bij een ooglidcorrectie komen gelukkig weinig complicaties voor. Toch moet u er van op aan kunnen dat u terecht kunt bij de arts. Voor de eerste opvang krijgt u een aantal telefoonnummers mee waaronder die van uw behandelend arts. Zo zijn we altijd bereikbaar. In 99.9% van de gevallen is dit voldoende. In het zeer uitzonderlijke geval dat er meer zorg nodig is en de kliniek gesloten zou zijn dan is er een achterwacht regeling met een aangewezen ziekenhuis.

Heeft u vertrouwen gekregen in Eyelift.nl? Kom het ook ervaren in één van onze klinieken.

Maak een afspraak

Hoe wij te werk gaan

Bij Eyelift.nl gaan wij voor een ooglid- of wenkbrauwcorrectie als volgt te werk:

 • Het consult

  Indien u een ooglidcorrectie overweegt, nodigen wij u van harte uit om langs te komen voor een consult. Bij Eyelift.nl is dit consult altijd kosteloos en vrijblijvend, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Deze afspraak heeft u met één van onze ervaren artsen. Alles dat u moet weten over de voorzorg, de operatie en de nazorg wordt tijdens dit consult met u besproken.

 • De operatie

  Uw operatiedag is een leuke en toch ook vaak een wat spannende dag. Allereerst spreekt uw arts nogmaals de ingreep met u door en zullen wij foto’s maken. De ingreep ondergaat u veelal onder lokale verdoving en wordt altijd volgens de laatste technieken uitgevoerd. In combinatie met uitsluitend hoogwaardige materialen en zeer ruime ervaring zorgt dit voor het beste resultaat.

 • Nazorg

  Bij Eyelift.nl is nazorg uiterst belangrijk. Zo krijgt u alle betreffende adviezen mee naar huis en houden wij uw herstel door middel van persoonlijke assistentie goed in de gaten. Na een week zien wij u terug voor het verwijderen van de hechtingen.

  Wij staan altijd voor u klaar. Zo is er een goede Achterwacht-regeling en kunt u bij calamiteiten de behandelend arts te allen tijden persoonlijk bereiken. Na 3 maanden mag u voor de laatste nacontrole komen.

  Informatie die wellicht ook interessant voor u kan zijn:
  TarievenVestigingenBehandelingenSpecialistenKwaliteit en veiligheid

Play Video

Onze kno-artsen worden zeer goed beoordeeld

4 sterren
"Uitstekend personeel, goede behandeling gehad, goede nazorg. Prima aanrader!"
FRANCISCA FOK
4 sterren
"Professioneel"
EFFIE VAN KINDERDIJK
4 sterren
"Enorm vriendelijke service, veel moeite en tijd wordt genomen om een gewenst resultaat te bereiken"
CATHELIJNE BLOM
4 sterren
"Je wordt er prettig geholpen en het is er hygiënisch"
YVONNE VAN HEES
4 sterren
“Vriendelijk personeel, goede producten en uitgebreide behandelingen”
ANONIEM
Dr. N. van Heerbeek met een assistente
 • Ruime ervaring

  Met meer dan 12.000 ooglidcorrecties, hebben wij voldoende ervaring

 • Natuurlijk resultaat

  U ziet er vele jaren jonger en frisser uit

 • Specialisten

  Al onze specialisten zijn BIG geregistreerd

 • De hoogste kwaliteit

  Onze specialisten zorgen voor de beste resultaten

 • Focuskliniek

  Sinds 2008 de focuskliniek voor alle ingrepen rondom het oog

 • Gratis consult

  Aanmelden gratis consult
big geregistreerd
eafps-logo
kno logo

Beste klanten,

Op dit moment mogen we weer de ooglidcorrecties uitvoeren. Echter hebben we wel extra richtlijnen/maatregelen waaraan we moeten voldoen.

Wij hanteren de volgende richtlijnen zoals gesteld en goedgekeurd door het RIVM:

 • Wij vragen u vriendelijk om in al onze openbare ruimten een mondkapje te dragen. Indien u zelf geen mondkapje bij heeft, kunnen wij u van een mondkapje voorzien.
 • Kom op het aangegeven tijdstip (dus niet eerder)
 • Kom alleen (begeleiders worden niet toegestaan en zullen buiten of in de auto moeten wachten)
 • Er is geen garderobe. Jassen e.d. gaan mee naar de behandelkamer (maar nog liever, u laat ze in de auto)
 • We schudden geen handen
 • Er wordt geen koffie, thee en water geserveerd (u mag zelf wel een bidon meenemen)
 • Er zijn geen tijdschriften om te lezen
 • We houden 1.5m afstand waar mogelijk
 • Handen moeten worden gedesinfecteerd bij binnenkomst
 • U wordt gevraagd naar klachten: hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, diarree en/of koorts
 • Als u één van de klachten heeft of een gezinslid is besmet met het Coronavirus, kunnen wij u geen toegang verlenen tot ons pand
 • Afrekenen kan met pin of credit card
 • Uiteraard hebben onze medewerkers hun eigen beschermingsmiddelen en maatregelen.

Heeft u vragen? stuur een e-mail naar: info@eyelift.nl

alvast bedankt voor uw medewerking