Ooglidcorrectie, het traject van A tot Z

Op deze pagina staat het stappenplan voor u uitgeschreven. Van het eerste consult tot aan de laatste controle. Belangrijke informatie dus. Doorklikken geeft u nog meer informatie. Leest u verder dan u krijgt de antwoorden op uw vragen:

Allereerst komt u bij de arts voor een intake gesprek. In dit gesprek wordt alles duidelijk uitgelegd, kijken we naar de persoonlijke omstandigheden en kunt u terecht met uw vragen. Deze afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

Aanmelden voor een intakegesprek kan hier. Uiteraard mag u ook telefonisch contact met ons opnemen op 085-0645 745. Onze agenda heeft mogelijkheden doordeweeks, in de avond en op zaterdag. Ons team helpt u graag verder.

In iedere vestiging wordt u hartelijk ontvangen en zullen wij u vragen om in de wachtruimte een intakeformulier in te vullen. Wij attenderen u erop dat er hierbij gevraagd zal worden naar medicatie. Neemt u zo nodig dan ook uw medicatie(lijst) mee en bedenk alvast de vragen die u aan de arts wilt stellen.

In het gesprek met één van onze ervaren artsen bespreken wij de mogelijkheden omtrent uw wensen en/ of klachten. Na onderzoek zal de arts u informeren over de ingreep, wat u allemaal kunt verwachten, en worden de resultaten besproken. Al met al duurt dit gesprek een klein halfuur.

U krijgt na afloop van het consult een uitgebreide folder mee waarin alle belangrijke zaken worden vermeld. Hier kunt u het hele verhaal nog eens rustig teruglezen en weloverwogen de vervolgafspraak voor de ingreep plannen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om gelijk na het consult uw vervolgafspraak in te plannen. Houdt u er rekening mee dat u het de week na de ingreep wat rustiger aan moet doen.

Heeft u geen juiste indicatie? Dan zal de arts, waar mogelijk, u verder op weg helpen door middel van een verwijzing naar andere behandelmogelijkheden.

Het is prettig om op tijd te zijn. Wij vragen u dan ook om 15 minuten voordat de ingreep plaatsvindt aanwezig te zijn. Bij binnenkomst zullen wij de behandelovereenkomst in ontvangst nemen en zullen er voorafgaand aan de ingreep foto’s gemaakt worden. Uw begeleider mag blijven wachten in onze wachtruimte.

De arts komt u in de wachtruimte ophalen. In de behandelkamer zullen wij u nogmaals stap voor stap uitleggen hoe de ingreep gaat verlopen. Deze stappen kunt u ook vinden op YouTube presentatie. De assistent neemt de gehele begeleiding op zich en is op u gericht zodat de ingreep vlot en prettig verloopt. De ruimtes, hoewel klinisch, zijn ingericht met klimaatbeheersing en een zeer comfortabele stoel met stoelverwarming.

Wanneer de ingreep klaar is rust u nog 15 minuten met een coldpack. Dit coldpack krijgt u van ons mee naar huis zodat u het koelen voort kunt zetten.

Afhankelijk van de ingreep moet u ongeveer reken op:

 • Bovenooglidcorrectie 45-60 minuten
 • Onderooglidcorrectie 90 minuten
 • Boven- en onderooglidcorrectie 120 minuten
 • Wenkbrauwlift i.c.m. een bovenooglidcorrectie 75 minuten
 • Directe wenkbrauwlift 60 minuten
 • Laterale subcutane wenkbrauwlift 90 minuten

Voordat u naar huis gaat zal de assistent alle belangrijke zaken met u bespreken. U krijgt de nazorg op papier mee zodat uw herstel optimaal zal verlopen. Tevens ontvangt u een document dat u, indien nodig, kunt overleggen met uw huisarts.

Op de dag van de ingreep zal er een afspraak gemaakt worden voor het verwijderen van de hechtingen, dit zal 6 tot 8 dagen na de ingreep zijn. Het verwijderen van de hechtingen duurt slechts enkele minuten. Ook na deze afspraak ontvangt u informatie over de nazorg na het verwijderen van de hechtingen.

Na 3 maanden mag u bij de arts op controle komen. Wij maken dan ook na foto’s.

Uiteindelijk zijn het 9 punten geworden (van A tot I) waarin wij hopen u goed te hebben geïnformeerd en nieuwsgierig te hebben gemaakt naar wat Eyelift voor u kan betekenen.

Bel ons op

Vragen? Bel ons op of laat u terugbellen

Beste klanten,

Op dit moment mogen we weer de ooglidcorrecties uitvoeren. Echter hebben we wel extra richtlijnen/maatregelen waaraan we moeten voldoen.

Wij hanteren de volgende richtlijnen zoals gesteld en goedgekeurd door het RIVM:

 • Wij vragen u vriendelijk om in al onze openbare ruimten een mondkapje te dragen. Indien u zelf geen mondkapje bij heeft, kunnen wij u van een mondkapje voorzien.
 • Kom op het aangegeven tijdstip (dus niet eerder)
 • Kom alleen (begeleiders worden niet toegestaan en zullen buiten of in de auto moeten wachten)
 • Er is geen garderobe. Jassen e.d. gaan mee naar de behandelkamer (maar nog liever, u laat ze in de auto)
 • We schudden geen handen
 • Er wordt geen koffie, thee en water geserveerd (u mag zelf wel een bidon meenemen)
 • Er zijn geen tijdschriften om te lezen
 • We houden 1.5m afstand waar mogelijk
 • Handen moeten worden gedesinfecteerd bij binnenkomst
 • U wordt gevraagd naar klachten: hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, diarree en/of koorts
 • Als u één van de klachten heeft of een gezinslid is besmet met het Coronavirus, kunnen wij u geen toegang verlenen tot ons pand
 • Afrekenen kan met pin of credit card
 • Uiteraard hebben onze medewerkers hun eigen beschermingsmiddelen en maatregelen.

Heeft u vragen? stuur een e-mail naar: info@eyelift.nl

alvast bedankt voor uw medewerking